5%

discount

Preluare și returnare

Locul de preluare a mașinii*

Data/ora de preluare*

Returnare

Place to drop the Car*

DATA/ORA DE DEPUNERE*

Bine ați venit pe site-ul nostru, "Car Point" - o firmă de închirieri auto cu sediul în Chisinău care dispune de o mare varietate de mașini hibride, în special fabricate de Toyota. Prețuri mici, servicii excelente și fericirea clienților sunt cele trei principii principale care ne descriu! Pentru a ne contacta: +37360721721 Telefon / Viber / Whats App

LISTA DE MAȘINI

(prețurile de pornire sunt indicate pentru o perioadă de închiriere de 2-3 zile și se reduc până la -40% în funcție de perioada de închiriere a mașinii)

DE CE SĂ NE ALEGEȚI PE NOI

Servicii excepționale

Compania noastră relativ tânără se străduiește să-și creeze un loc puternic pe piața de închirieri auto, garantând clienților o abordare individuală, un sistem flexibil de reduceri și un sistem convenabil de primire/transmitere a mașinilor la Aeroportul Chișinău sau la birou.

Nume pentru vehicule de calitate

CarPoint este numele potrivit atunci când doriți să închiriați o mașină confortabilă, verificată din punct de vedere tehnic, dar și economică și ecologică din punct de vedere al consumului.

Scaune pentru copii

Pentru siguranța copiilor, oferim scaune și scaune pentru copii noi și curate, disponibile pentru închiriere în condiții avantajoase.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI

Aveți o întrebare? Nu ezitați să întrebați...
Feedback
+37360721721
ro_RORO
There is no selected car class in current office. Please choose another Class!